Szakmai és üzleti mentorprogram sminktetoválóknak

Sminktetoválóként dolgozol, vagy még csak most bontogatod szárnyaidat a szakmában?

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

Problémákba ütköztél akár szakmailag, akár üzletileg?
Nem tudod, milyen tűvel hogyan kell tetoválni? Vagy épp túl kevés a vendég?

Nincs semmi gond, hisz sminktetoválóknak szóló privát tanácsadásom keretében minden problémádra megoldást találunk.

Tapasztalatom szerint a legtöbb sminktetováló képzés után elengedik a tanuló kezét, aki így nem tud profi szakembertől tanácsot kérni, ha problémába ütközne. Az általam kínált mentorprogram keretében olyan végzett sminktetoválók jelentkezését várom, akik megrekedtek, vagy valamilyen probléma hátráltatja őket a munkában. Kezdő sminktetoválókat is szívesen fogadok, hogy segíthessek nekik az elindulásban, vagy éppen átfogóan, minden témára kiterjedően tanácsokkal lássam el őket akár szakmai, akár üzleti részről.

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

személyre szabott tanácsadás sminktetoválóknak

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

3 választható csomagajánlat

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

szakmai oldal mellett az üzleti részről is szó esik

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

online formába is lehetséges

A legjobb az egészben, hogy a privát konzultáció a szakmai és az üzleti részt is magába foglalja. Hisz a sikerhez nem elég a tökéletes munka, ha nincs mögötte egy jól felépített üzleti stratégia.

Kinek ajánlom a mentorprogramot?

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

Akik már elvégeztek egy sminktetováló képzést, de nem tudják, hogyan tovább.

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

Akik már régi motorosok a szakmában, viszont most mind szakmailag, mind üzletileg megrekedtek.

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

Akik úgy érzik még hiányosságaik vannak a szakmát illetően, és ehhez segítségre lenne szükségük.

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

Akik az üzleti résszel állnak hadilábon. Nincs túl sok vendég, és a marketing sem megy.

Sminktetoválás oktatás , ajaktetoválás, szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás oktatás

Magadra ismertél?

Akkor ne habozz, jelentkezz privát tanácsadásra még ma!

Lássuk mi is ez a mentorprogram!

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

Szakmai konzultáció:

Összesen 3 csomagot kínálok a jelentkezőknek, melyekből kettő személyes konzultáció. Ha az utóbbi két személyes konzultáció egyikét választod, akkor a tanácsadás befejeztével emléklappal is jutalmazlak. Természetesen minden kelléket biztosítok ez idő alatt, hogy esetlegesen gyakorolhasd azt, ami eddig nem ment tökéletesen. Nyugi, a távolság nem akadály, ugyanis bizonyos távolságig házhoz is megyek, valamint online videó konferenciára is van lehetőség.

Online sminktetoválás , ajaktetoválás, szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás oktatás

Átfogó online csomag:

Egy kérdésre szeretnél választ kapni, vagy
egy hosszabb témát szeretnél átbeszélni?
Akkor neked szól ez a csomag!

Az egy 1 órás videó konferencia keretében minden felmerülő kérdésedre választ kapsz. Szakmai és üzleti jellegű problémákkal is nyugodtan megkereshetsz.

sminktetoválás , ajaktetoválás, szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás oktatás Miskolc

Személyes konzultáció helyben csomag:

Ha egy átfogóbb konzultációt szeretnél, ami több órába telik, akkor ez a neked való csomag. Várlak szeretettel Miskolcon, ahol mindent megmutatok, és átvesszük azt a témát, amit szeretnél. Akár modelles bemutató is lehetséges. Szakmai és üzleti jellegű gondokkal is nyugodtan megkereshetsz. Maga a konzultáció 1 napos (nagyjából 5 óra).

VIP privát sminktetoválás , ajaktetoválás, szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás oktatás

Személyes VIP csomag:

Ekkor én megyek házhoz (autóval maximum 1,5 órányi távolság), és maga a konzultáció 1 napos (nagyjából 5 óra), de ez függ a távolságtól. A téma személyre szabott: vagy egy modellen tetoválunk, vagy pedig az üzleti résszel foglalkozunk. De akár mindkettő is lehet egyben. Csak rajtad áll, hogy mit szeretnél.

Ezen kívül van egy Facebook csoport is, ahol lehet majd kérdezni tőlem, illetve egymástól is, ha bármilyen segítségre lenne szükséged.

Sminktetoválás oktatás Miskolc, üzleti stratégia, marketing

Üzleti tanácsadás:

Sok esetben egy kozmetikus a szakma szép részével, magával a szolgáltatással szeret foglalkozni, és nem szán elég időt az egyéb feladatokra. Viszont egy sikeres vállalkozás vezetéséhez nem csak a szalonban történő munka tartozik. Sok más egyéb feladat is társul ehhez, mint például a marketing, panaszkezelés, időgazdálkodás vagy pénzgazdálkodás.

Az ország legsikeresebb szépségipari marketing ügynökségével, a Beauty Marketing Experts-el karöltve üzleti segítséget is nyújtok a szakmai tanácsadás mellé, hiszen a vendégkör bővítéséhez bizony a reklám is hozzátartozik, nem elég „csak” jól dolgozni. Már régóta együttdolgozunk a Beauty Marketing Experts-el, akiktől nagyon sokat tanultam a vállalkozás vezetésével és fejlesztésével kapcsolatban.

Sajnos kevés olyan oktatás van, ami az üzleti részre is nagy hangsúlyt fektet, pedig ez nagyon is fontos lenne. Most egyedülálló módon erre kínálok lehetőséget a komplex sminktetoválóknak szóló mentorprogram keretében.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget,

hiszen most szakmai és üzleti segítséget is kapsz rendkívül kedvezményes áron!

Egy kicsit rólam

Varga-Bodnár Vivien vagyok közgazdász, kozmetikus és sminktetováló.

Az eredeti szakmám közgazdász, a Miskolci Egyetemen végeztem nemzetközi gazdálkodás szakon. Az egyetem elvégzése után évekig dolgoztam nagyvállalatoknál, ahol a szerzett tapasztalataim nagyban hozzásegítettek a jelenlegi sikeres vállalkozásom kialakításához.

2018-ban azonban elcsábított a szépségipar, és elvégeztem egy kozmetikus iskolát. Az ezt követő évben továbbképeztem magam a sminktetoválás irányába, ami annyira megtetszett, hogy most már csak ezzel foglalkozom, és nem vállalok egyéb kozmetikai kezeléseket.

A megszerzett tudást és tapasztalatot szeretném továbbadni, ezért is találtam ki egy egyéni szakmai és üzleti mentorprogramot, mely során minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz.

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

Akiktől én tanultam…

Siklós Júlia

Nagy-Hódi Erika

Lukács Katalin

Barna Alexandra

Méhn Tünde

Miért válassz engem?

Habár nincsen több évtizedes sminktetoválói tapasztalat a hátam mögött, már nagyon sok mindent megtapasztaltam ebben a szakmában. Voltak nehézségek, hibák, de kinek nem? Nem lesz minden elsőre tökéletes, de ezekből tanul az ember. Így tud fejlődni, és még jobbá válni akár a szakmájában, akár a magánéletében. Azt vallom, hogy kellő alázattal és a szakma iránti szeretettel bármit el lehet érni, a határ a csillagos ég.

Az konzultáció során olyan szakmai titkokat is elárulok, amikről nem sűrűn beszélnek a sminktetováló oktatásokon. Természetesen a felmerülő kérdésekre is választ kapsz, illetve üzleti segítséget is nyújtok. Főként utóbbi az, ami igazán ritka, ami során olyan tudást adok át, amivel én is sikerre tudtam vinni saját vállalkozásomat.

Jöhetnek az árak!

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc

Átfogó online csomag:

15.000 Ft

Személyes konzultáció helyben csomag:

120.000 Ft

Személyes VIP csomag:

180.000 Ft

Ugye, hogy megéri ennyit befektetni ahhoz,
hogy vállalkozásod igazán sikeres legyen?

Jelentkezz még ma sminktetoválóknak szóló szakmai és üzleti mentorprogramomra, és fejlődj tovább mind szakmailag, mind üzletileg!