Szalon etikett

Időpontfoglalás

Bejelentkezésedet online, telefonon vagy üzenet formájában tudod megtenni. Időpontfoglaláshoz területenként 10.000 Ft-os foglalási díj megfizetése szükséges. A díj kiegyenlítésére 48 óra áll rendelkezésre a foglalást követően. Amennyiben az összeg nem kerül befizetésre, úgy az időpont automatikusan törlődik. A foglaló díjat számla ellenében készpénzben vagy utalással lehet rendezni. A foglaló teljes összege levonásra kerül a sminktetoválás árából.

Lemondási feltételek

Amennyiben módosítani vagy töröltetni szeretnéd az időpontodat, azt kérlek, 24 órával előtte jelezd nekem! Ez alól kivétel a megbetegedés. Időpont módosításra 1-szer van lehetőség, a következő módosításkor a foglaló elveszlik. Előzetes lemondás vagy időpont módosítás hiányában a foglaló elveszlik.

Érkezés

Kérlek, hogy a megbeszélt időpont előtt 5-10 perccel érkezz! 15 perces késés esetén, amennyiben ez felborítja a további munkarendet, nem áll módunkban elvállalni téged. Ez esetben új időpontot fogunk megbeszélni, és az elmaradt kezelés 20%-a kiszámlázásra fog kerülni. 

Egészség, higiénia

Amennyiben lázas, illetve fertőző beteg (pl: herpesz) vagy, kérlek ne jelenj meg a szalonban! Ehelyett telefonon kérj másik időpontot.

Környezet, tisztaság

Érkezéskor kérlek vedd át a vendégpapucsot! Morzsáló ételt ne fogyassz a szalonban, illetve állatok tartózkodás sem megoldható a szalonban!

Köszönöm,
Bodnár Vivien

A szalon etikett el nem olvasása nem mentesít a szabályok megszegésének következményei alól!
Minden időpontot lefoglaló Vendég automatikusan elfogadja az üzlet szabályait!

Várunk szeretettel Miskolcon!

Bodnár Vivien sminktetoválás Miskolc